kabijakan privasi

titimangsa éféktif: Dupi 25, 2019

EasyBiz mileage Tracker ( "kami", "kami", atawa "urang") ngoperasikeun EasyBiz mileage Tracker aplikasi mobile (hereinafter disebut salaku "Service").

Kaca ieu informs anjeun tina kawijakan urang ngeunaan koleksi, make jeung panyingkepan data pribadi mun anjeun migunakeun Service urang jeung pilihan geus pakait sareng data éta.

Urang ngagunakeun data anjeun nyadiakeun tur ningkatkeun Service di. Ku ngagunakeun Service, Anjeun satuju kana kumpulan sarta ngagunakeun informasi saluyu jeung kawijakan ieu. Iwal mun disebutkeun didefinisikeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, watesan anu digunakeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu boga harti sarua jeung di Sarat jeung Kaayaan urang.

definisi

  • palayanan

    Service teh aplikasi mobile EasyBiz mileage Tracker dioperasikeun ku EasyBiz mileage Tracker

  • Data pribadi

    Data pribadi hartina data ngeunaan hiji individu hirup anu bisa dicirikeun tina data eta (atawa ti jelema sareng inpo sejenna boh diilikan kami atawa kamungkinan datangna kana diilikan kami).

  • pamakéan Data

    Pamakéan Data nyaéta data dikumpulkeun otomatis boh dihasilkeun ku pamakéan Service atawa ti infrastruktur Service sorangan (contona, durasi datangna halaman).

  • cookies

    Cookies téh nyaéta payil leutik disimpen dina alat Anjeun (komputer atawa alat mobile).

  • data controller

    Data controller hartina jalma alam atanapi légal anu (boh nyalira atanapi babarengan atanapi di umum kalayan jalma séjén) nangtukeun tujuan pikeun nu na tata cara nu informasi pribadi sagala aya, atawa aya janten, diprosés.

    Keur kaperluan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, kami mangrupa Data controller of Data Pribadi Anjeun.

  • Prosesor Data (atawa panyadia ladenan)

    Data Processor (atawa Service Provider) hartina sagala jalma alam atanapi légal anu prosés data atas nama controller Data.

    Urang bisa make ladenan rupa panyadia ladenan di urutan pikeun ngolah data anjeun leuwih éféktif.

  • Data Subject (atawa pamaké)

    Data Subject nyaeta sagala individu hirup anu ngagunakeun Service urang jeung mangrupakeun subjék data Personal.

Koléksi informasi sarta Paké

Urang kumpulkeun sababaraha tipena béda informasi pikeun sagala rupa kaperluan nyadiakeun tur ningkatkeun Service kami ka anjeun.

Rupa Data dikumpulkeun

Data pribadi

Bari maké Service urang, urang bisa nanya nyadiakeun kami kalayan informasi diwanoh pribadi tangtu nu bisa dipaké pikeun ngahubungan atanapi ngaidentipikasi anjeun ( "Data Pribadi"). Pribadi informasi diwanoh mungkin kaasup tapi teu diwatesan ka:

  • Alamat email
  • ngaran hareup jeung ngaran tukang
  • Cookies na Data Dianggo

pamakéan Data

Lamun anjeun ngakses Service ku alat mobile, urang bisa ngumpulkeun informasi nu tangtu sacara otomatis, kaasup tapi teu diwatesan ka, tipeu alat mobile maneh make, alat mobile unik ID anjeun, alamat IP tina alat mobile anjeun, sistem operasi mobile Anjeun , tipeu browser mobile Internet Anjeun nganggo, identifiers alat unik tur data diagnostik lianna ( "Dianggo data").

lokasi Data

Urang bisa make na nyimpen informasi ngeunaan lokasi Anjeun upami Anjeun masihan kami idin pikeun ngalakukeunana ( "Location Data"). Urang ngagunakeun data ieu nyadiakeun fitur of Service urang, pikeun ngaronjatkeun tur ngaropea Service urang.

Anjeun tiasa ngaktipkeun atawa nganonaktipkeun jasa lokasi sawaktos Anjeun make Service urang iraha wae ku cara setelan alat Anjeun.

Tracking & Cookies Data

Urang make cookies sarta téknologi tracking sarupa lagu kagiatan dina Service kami sarta kami nyekel informasi nu tangtu.

Cookies téh nyaéta payil kalawan jumlah leutik data nu bisa ngawengku hiji identifier unik anonim. Cookies nu dikirim ka panyungsi anjeun ti ramatloka sarta disimpen di alat Anjeun. téknologi nyukcruk séjén anu ogé dipaké kayaning beacons, tag tur Aksara pikeun ngumpulkeun sarta lagu informasi jeung pikeun ngaronjatkeun jeung nganalisis Service urang.

Anjeun tiasa ngalatih panyungsi anjeun pikeun nampik sagala cookies atawa nunjukkeun lamun cookie a keur dikirim. Sanajan kitu, lamun teu nampi cookies, Anjeun bisa jadi teu bisa make sababaraha porsi of Service urang.

Conto Cookies kami nganggo:

  • Sidang Cookies. Urang make Sidang Cookies mun beroperasi Service urang.
  • Cookies leuwih sering dipake tinimbang. Urang make Cookies Préferénsi inget preferensi Anjeun sarta sagala rupa setélan.
  • Cookies Kaamanan. Urang make Kaamanan Cookies pikeun tujuan kaamanan.

Mangpaat Data

EasyBiz mileage Tracker ngagunakeun data dikumpulkeun pikeun sagala rupa kaperluan:

  • Nyadiakeun jeung mertahankeun Service kami
  • Ngabéjaan ngeunaan parobahan Service kami
  • Pikeun ngidinan Anjeun pikeun ilubiung dina fitur interaktif ngeunaan Service kami mun anjeun milih bet kitu
  • Nyadiakeun rojongan customer
  • Pikeun ngumpulkeun analisis atawa informasi berharga supaya urang bisa ningkatkeun Service kami
  • Pikeun ngawas pamakéan of Service kami
  • Pikeun ngadeteksi, nyegah sarta alamat isu teknis

Basis légal pikeun Processing Data Pribadi handapeun Peraturan Umum Data Protection (GDPR)

Mun anjeun ti Wewengkon Éropa Ekonomi Sunda (EEA), EasyBiz mileage Tracker dasar hukum for ngumpulkeun na ngagunakeun informasi pribadi dijelaskeun dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu gumantung kana Data Pribadi urang kumpulkeun jeung konteks husus nu urang kumpulkeun eta.

EasyBiz mileage Tracker bisa ngolah Data Pribadi Anjeun sabab:

  • Urang kudu nedunan kontrak sareng anjeun
  • Geus tinangtu urang idin pikeun ngalakukeunana
  • ngolah nu aya dina kapentingan sah urang na eta teu ditindes ku hak anjeun
  • Keur kaperluan processing pamayaran
  • Sasuai jeung hukum

Ingetan tina Data

EasyBiz mileage Tracker bakal nahan Data Pribadi Anjeun ukur pikeun salami perlu pikeun kaperluan diatur kaluar di Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu. Urang bakal nahan na make Data Pribadi Anjeun ka extent perlu sasuai jeung kawajiban legal urang (contona, upami urang diwajibkeun nahan data anjeun sasuai jeung hukum lumaku), ngabéréskeun sengketa jeung ngalaksanakeun pasatujuan légal urang jeung kawijakan.

EasyBiz mileage Tracker ogé bakal nahan Data Dianggo pikeun tujuan analisis internal. Pamakéan Data umumna dipikagaduh periode pondok tina waktu, iwal nalika data ieu dipaké pikeun nguatkeun kaamanan atawa pikeun ngaronjatkeun pungsionalitas Service urang, atawa urang nu jum'atan obligated pikeun ngaropéa data ieu perioda panjang.

Mindahkeun tina Data

Inpo Anjeun, kaasup Data Pribadi, bisa jadi dibikeun ka - sarta dijaga on - komputer lokasina di luar nagara anjeun, propinsi, nagara atawa yurisdiksi wewenang lianna dimana hukum panyalindungan data bisa beda pamadegan yurisdiksi Anjeun.

Mun anjeun ayana di luar Amérika Sarikat sarta milih nyadiakeun émbaran jeung urang, mangga dicatet yén urang mindahkeun data, kaasup Data Pribadi, mun Amerika jeung ngolah eta aya.

idin anjeun ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu dituturkeun ku kintunan Anjeun inpormasi sapertos ngagambarkeun kasapukan Kirim mun mindahkeun éta.

EasyBiz mileage Tracker bakal nyandak sakabeh hambalan alesan perlu mastikeun yén data anjeun diperlakukeun aman tur luyu jeung Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu sareng henteu alih Data Pribadi Anjeun bakal lumangsung nepi ka hiji organisasi atawa nagara iwal aya kadali nyukupan di tempat kaasup di kaamanan data Anjeun sareng inpo pribadi lianna.

Panyingkepan of Data

Syarat légal

EasyBiz mileage Tracker bisa nyingkab Data Pribadi Anjeun dina iman kapercayaan alus nu aksi sapertos perlu ka:

  • Sasuai jeung hiji kawajiban légal
  • Ngajaga tur membela hak atanapi milik EasyBiz mileage Tracker
  • Pikeun nyegah atawa nalungtik mungkin dosa di sambungan kalawan Service nu
  • Ngajaga kasalametan pribadi pamaké tina Service atanapi umum
  • Ngajaga ngalawan liability légal

Kaamanan of Data

Kaamanan data anjeun anu penting pikeun kami tapi inget yen aya metoda transmisi ngaliwatan internét atawa metoda gudang éléktronik nyaéta 100% aman. Bari urang narékahan pikeun ngagunakeun hartosna ditarima komersil ngajaga Data Pribadi Anjeun, urang moal bisa ngajamin kaamanan mutlak na.

Anjeun Protection Data Hak handapeun Peraturan Umum Data Protection (GDPR)

Mun anjeun anu nyicingan di Area Ékonomi Éropa (EEA), anjeun ngabogaan hak panangtayungan data tangtu. EasyBiz mileage Tracker boga tujuan pikeun nyokot léngkah lumrah pikeun ngidinan Anjeun pikeun ngabenerkeun, ngajadikeun amandemen, ngahapus atawa ngawatesan pamakéan Data Pribadi Anjeun.

Mun hayang bisa informed ngeunaan naon Data Pribadi urang tahan upami anjeun na upami anjeun hoyong ka dihapus tina sistem urang, mangga ngahubungan kami.

Dina kaayaan nu tangtu, anjeun boga hak panangtayungan data di handap:

  • katuhu pikeun ngakses, update atanapi mupus inpo kami boga on anjeun. Iraha dimungkinkeun, anjeun tiasa ngaksés, update atawa menta ngahapus of Data Pribadi Anjeun langsung dina bagian pangaturan akun Anjeun. Mun anjeun bisa ngalakukeun tindakan ieu diri, mangga ngahubungan kami pikeun mantuan anjeun.

  • Katuhu rectification. Anjeun boga hak mibanda émbaran Anjeun rectified lamun informasi yen aya taliti atawa lengkep.

  • katuhu ka obyék. Anjeun boga hak ka obyék pikeun ngolah kami tina Data Pribadi Anjeun.

  • Katuhu pangwatesan. Anjeun boga hak menta nu urang ngawatesan ngolah informasi pribadi anjeun.

  • Hak portability data. Anjeun boga katuhu bisa disadiakeun kalawan salinan tina informasi urang gaduh on anjeun dina terstruktur, mesin-bisa dibaca tur ilahar dipake format.

  • katuhu pikeun mundur idin. Anjeun oge boga hak pikeun mundur idin Anjeun iraha wae dimana EasyBiz mileage Tracker relied on idin anjeun pikeun ngolah informasi pribadi anjeun.

Perhatikeun yén urang bisa menta anjeun pariksa idéntitas anjeun méméh ngarespon kana requests misalna.

Anjeun boga hak ngawadul ka Otoritas Protection Data ngeunaan kempelan sarta pamakéan Data Pribadi Anjeun urang. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan otoritas panyalindungan data lokal Anjeun di Area Ékonomi Éropa (EEA).

propaider laden

Urang bisa employ pausahaan pihak katilu tur individu pikeun mempermudah Service ( "propaider laden") urang, nyadiakeun Service di atas nama urang, nedunan jasa nu patali Service atanapi mantuan kami di analisa kumaha Service urang geus dipake.

pihak katilu ieu miboga aksés ka Data Pribadi Anjeun ukur keur ngalakukan tugas ieu atas nama urang jeung keur obligated teu nyingkab atanapi nganggo eta kanggo naon Tujuan lianna.

Analytics

Urang bisa make panyadia ladenan pihak-katilu ngawas jeung nganalisis pamakéan Service urang.

  • Google Analytics

    Google Analytics nyaéta layanan web analytics ditawarkeun ku Google nu ngalacak na ngalaporkeun lalulintas ramatloka. Google ngagunakeun data dikumpulkeun pikeun ngalacak na ngawas pamakéan Service urang. data ieu babarengan jeung jasa Google lianna. Google bisa ngagunakeun data dikumpulkeun pikeun contextualise na pribados teh Iklan sahiji jaringan iklan na sorangan.

    Anjeun bisa milih-kaluar fitur Google Analytics tangtu ngaliwatan setelan alat mobile anjeun, kayaning setélan iklan alat Anjeun atawa ku handap parentah nu disadiakeun ku Google dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan maranéhna: https://policies.google.com/privacy?hl=en

    Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal amalan privasi tina Google, mangga buka kaca Privasi & Sarat web Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • Firebase

    Firebase nyaéta layanan analytics disadiakeun ku Google Inc.

    Anjeun bisa milih-kaluar fitur Firebase tangtu ngaliwatan setelan alat mobile anjeun, kayaning setélan iklan alat Anjeun atawa ku handap parentah nu disadiakeun ku Google dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan maranéhna: https://policies.google.com/privacy?hl=en

    Simkuring oge ajak anjeun marios kawijakan Google pikeun safeguarding data anjeun: https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

    Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal tipe naon inpormasi Firebase ngumpulkeun, mangga buka kaca Privasi & Sarat web Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

pangmayaran

Urang bisa nyadiakeun produk jeung / atawa jasa dibayar dina Service di. Dina kasus eta, kami nganggo jasa pihak-pihak pikeun ngolah mayar (misalna prosesor mayar).

Simkuring moal nyimpen atawa ngumpulkeun rinci kartu pamayaran Anjeun. Inpo nu geus disadiakeun langsung ka prosesor pembayaran ti pihak katilu urang anu ngagunakeun informasi pribadi anjeun diatur ku Sarat jeung Kaayaan Pamakéan maranéhanana. prosesor mayar ieu taat kana standar diatur ku PCI-DSS sakumaha dikelola ku Déwan Standards Kaamanan PCI, anu mangrupa usaha gabungan tina merek kawas Visa, MasterCard, Amérika
Nganyatakeun na Panggihan. syarat PCI-DSS mantuan mastikeun penanganan aman inpormasi mayar.

The prosesor pembayaran kami digawekeun ku anu:

Tumbu ka situs séjén

Service urang bisa ngandung tumbu ka situs séjén nu teu dioperasikeun ku kami. Lamun klik tumbu pihak katilu, anjeun bakal diarahkeun ka loka éta pihak katilu urang. Urang niatna mamatahan anjeun marios ka Sarat jeung Kaayaan Pamakéan tina unggal situs anjeun didatangan.

Urang teu boga kontrol leuwih tur nganggap euweuh tanggung jawab eusi, kawijakan privasi atawa amalan naon situs pihak katilu atawa ladenan.

Privasi barudak

Service kami teu alamat saha di handapeun umur 18 ( "Barudak").

Urang ulah knowingly ngumpulkeun informasi diwanoh pribadi ti saha di handapeun umur 18. Mun anjeun indung atawa wali jeung anjeun sadar yen Child anjeun geus disadiakeun kami kalawan Data Pribadi, mangga ngahubungan kami. Mun urang jadi sadar yen kami geus dikumpulkeun Data Pribadi ti barudak tanpa verifikasi idin parental, urang nyokot léngkah ngaleupaskeun éta informasi ti server kami.

Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan Ieu

Urang bisa ngamutahirkeun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang ti jaman ka jaman. Urang bakal ngabéjaan parobahan naon ku ngeposkeun nu Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anyar na kaca ieu.

Urang bakal ngantep anjeun terang via email jeung / atawa bewara nonjol dina Service urang, saméméh robah nu jadi éféktif jeung update "tanggal éféktif" di luhureun Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu.

Anjeun disarankan pikeun marios Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu périodik pikeun parobahan nanaon. Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu nu mujarab basa aranjeunna keur dipasang dina kaca ieu.

Taros Kami

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu, mangga ngahubungan kami:

  • Ku email: bizmileapp@gmail.com