Sarat jeung Kaayaan

Panungtungan diropéa: May 25, 2019

Mangga baca Sarat ieu sareng katangtuan ( "Sarat", "Sarat jeung katangtuan") saksama saméméh ngagunakeun EasyBiz mileage Tracker aplikasi mobile (nu "Service") dioperasikeun ku EasyBiz mileage Tracker ( "kami", "kami", atawa "kami" ).

aksés anjeun sarta pamakéan Service kasebut conditioned kana ditampa anjeun sarta patuh Sarat ieu. Sarat ieu dilarapkeun ka sadaya pengunjung, pamaké jeung nu lianna anu keukeuh ngakses atanapi nganggo Service di.

Ku ngakses atawa maké Service nu anjeun satuju bisa kabeungkeut ku Sarat ieu. Lamun teu satuju kalayan sagala bagian tina istilah lajeng anjeun teu ngabogaan hak keur ngakses Service di.

lalanggan

Sababaraha bagian Service nu ditagih dina dasar langganan ( "langganan (s)"). Anjeun bakal ditagih sateuacanna dina dasar ngulang na periodik ( "Billing Daur"). siklus tagihan nu disetel dina dasar bulanan.

Di tungtung unggal Daur Billing, langganan anjeun otomatis bakal renew dina kaayaan sami pasti iwal mun ngabatalkeun atawa EasyBiz mileage Tracker cancels eta. Anjeun bisa ngabolaykeun pembaharuan langganan anjeun boh ngaliwatan kaca manajemén akun online Anjeun atawa ku ngahubungan EasyBiz mileage Tracker tim rojongan customer.

Hiji métode pembayaran valid, kaasup kartu kiridit, anu diperlukeun pikeun ngolah pamayaran kanggo langganan Anjeun. Anjeun bakal nyadiakeun EasyBiz mileage Tracker kalayan informasi tagihan akurat tur lengkep kaasup ngaran pinuh, alamat, kaayaan, kode pos, nomer telepon, sarta informasi metoda pembayaran sah. Ku ngirimkeun informasi pembayaran misalna, anjeun otomatis authorize EasyBiz mileage Tracker waragad sagala waragad langganan ditanggung ngaliwatan akun anjeun ka sagala instrumen pembayaran misalna.

Kedah tagihan otomatis kalah ka lumangsung pikeun alesan wae, EasyBiz mileage Tracker bakal ngaluarkeun hiji invoice éléktronik nunjukkeun yén anjeun kudu neruskeun sacara manual, dina tanggal deadline tangtu, jeung mayar pinuh pakait kana jaman tagihan sakumaha dituduhkeun kana invoice kana.

fee Parobahan

EasyBiz mileage Tracker, dina kawijaksanaan budi sarta iraha wae, bisa ngaropéa waragad langganan pikeun lalanggan. Sagala langganan robah fee baris jadi éféktif dina tungtung Daur Billing lajeng-ayeuna.

EasyBiz mileage Tracker baris nyadiakeun Anjeun sareng bewara prior nu lumrah di sagala robah dina waragad langganan méré anjeun kasempetan pikeun nungtungan langganan anjeun méméh robah misalna janten éféktif.

pamakéan terus anjeun tina Service sanggeus robah fee langganan datang kana pangaruh constitutes kasapukan Kirim mayar jumlah fee langganan dirobah.

Refunds

requests ngabalikeun duit tangtu pikeun lalanggan tiasa dianggap ku EasyBiz mileage Tracker dina dasar hal-demi-hal sarta dibales dina kawijaksanaan budi tina EasyBiz mileage Tracker.

rekening

Lamun anjeun Munggaran nyieun akun kalawan kami, anjeun ngajamin yén anjeun luhur yuswa 18, sarta yén informasi nu nyadiakeun kami téh akurat, pepek, sarta ayeuna sepanjang waktos. Inpo taliti, lengkep, atawa leungit bisa hasil dina terminasi saharita tina akun Anjeun on Service di.

Anjeun tanggel waler pikeun ngajaga karusiahan tina akun anjeun sarta sandi, kaasup tapi teu diwatesan ka wangenan aksés ka komputer jeung / atawa akun. Anjeun satuju kana nampa tanggung jawab wae jeung sagala kagiatan atanapi tindakan anu lumangsung dina akun anjeun sarta / atawa sandi, naha sandi anjeun kalawan Service kami atawa jasa pihak-katilu. Anjeun kudu ngabéjaan urang langsung kana jadi sadar wae breach kaamanan atawa pamakéan diidinan tina akun Anjeun.

Anjeun teu bisa make salaku ngaran pamaké a nami jalma atawa lembaga sejen atawa anu henteu lawfully sadia pikeun pamakéan, ngaran atawa mérék dagang nu nunut ka sagala hak jalma atawa lembaga lianna ti anjeun sejen, tanpa otorisasina luyu. Anjeun teu bisa make salaku ngaran pamaké ngaran naon baé nu geus karasa vulgar atawa jorang.

Hak inteléktual

The Service jeung eusi aslina, fitur jeung pungsi nu na bakal tetep milik ekslusif of EasyBiz mileage Tracker sarta paméré lisénsina. Service di ieu ditangtayungan ku hak cipta, dagang, jeung hukum sejen duanana Amerika Serikat jeung nagara deungeun. dagang urang jeung pakéan dagang teu dipaké dina sambungan kalayan sagala produk atawa jasa tanpa idin ditulis saméméh of EasyBiz mileage Tracker.

Tumbu Pikeun jalaloka séjén

Service urang bisa ngandung tumbu ka situs web pihak katilu atawa ladenan nu teu dipiboga atawa dikawasa ku EasyBiz mileage Tracker

EasyBiz mileage Tracker boga kontrol leuwih, sarta nganggap euweuh tanggung jawab eusi, kawijakan privasi, atawa amalan naon situs web pihak katilu atawa ladenan. Simkuring teu ngajamin kurban tina salah sahiji ieu badan / individu atawa situs web maranéhanana.

Anjeun ngaku na satuju yén EasyBiz mileage Tracker teu kudu jadi tanggung atawa makéna, langsung atawa henteu langsung, jawab ka karuksakan atawa leungitna disababkeun atawa dugaan bisa disababkeun ku atanapi di sambungan kalawan ngamangpaatkeun atawa reliance on sagala eusi sapertos, barang atanapi jasa anu aya di atawa ngaliwatan sagala situs web pihak katilu misalna atanapi jasa.

Urang niatna mamatahan Anjeun maca istilah jeung kaayaan sarta kawijakan privasi nu mana wae situs web pihak katilu atawa ladenan nu didatangan.

Indemnification

Anjeun satuju pikeun membela, indemnify jeung tahan bahya EasyBiz mileage Tracker na licensee jeung ngalisensikeun, sarta maranéhanana pagawé, kontraktor, agén, perwira jeung direksi, ti na ngalawan sagala na sagala klaim, Karuksakan, kawajiban, karugian, Liabilities, waragad atanapi hutang, sarta expenses (kaasup tapi henteu diwatesan ku waragad Pangacara urang), hasilna tina atawa timbul kaluar tina hiji) pamakéan anjeun sarta aksés ti Service, ku anjeun atawa jalma ngagunakeun akun sareng kecap akses Anjeun, atawa b) mangrupa breach of Sarat ieu.

Watesan Of Liability

Dina henteu acara wajib EasyBiz mileage Tracker, atawa na direksi, pagawé, mitra, agén, suppliers, atawa affiliates, moal nanggungjawaban kana sadaya kanggo sagala Karuksakan langsung, incidental, husus, consequential atanapi punitive, kaasup tanpa watesan, leungitna kauntungan, data, pamakéan, goodwill, atawa karugian intangible sejen, hasilna tina (i) aksés Anjeun atawa pamakéan atawa henteu mampuh ngakses atanapi nganggo Service di; (Ii) sagala ngalaksanakeun atawa eusi pihak katilu mana wae on Service di; (Iii) sagala eusi dicandak ti Service di; jeung (IV) aksés diidinan, pamakéan atawa robahan tina transmisi anjeun atanapi eusi, naha dumasar kana nanaon, kontrak, tort (kaasup lalawora) atawa téori légal sejen, naha atawa henteu urang geus informed sahiji kamungkinan ruksakna misalna, komo lamun ubar hiji diatur dieu geus kapanggih geus gagal tina tujuan penting na.

Bantahan

pamakéan Anjeun tina Service nyaeta di résiko Anjeun budi. Service di ieu disadiakeun dina hiji "AS IS" na dadasar "AS sadia". Service di ieu disadiakeun TANPA HARANSI nanaon nu, naha express atanapi tersirat, kaasup tapi teu diwatesan ka, tersirat HARANSI of merchantability, kabugaran pikeun Tujuan husus, non-ngalanggar atawa kursus kinerja.

EasyBiz mileage Tracker subsidiaries anak, affiliates, sarta paméré lisénsina teu ngajamin yén hiji) Service bakal fungsina uninterrupted, aman atawa sadia iraha wae tinangtu atawa lokasi; b) naon kasalahan atawa defects bakal dilereskeun; c) Service nu geus bébas tina virus atawa komponen ngabahayakeun séjén; atanapi d) hasil maké Service bakal papanggih sasuai ka nu Anjeun.

Exclusions

Sababaraha jurisdictions teu ngidinan pangaluaran of HARANSI tangtu atawa pangaluaran atawa watesan ngeunaan liability pikeun Karuksakan consequential atanapi incidental, jadi keterbatasan luhur bisa jadi teu dilarapkeun ka anjeun.

jajahan Hukum

Sarat ieu bakal diatur tur ditaksir luyu jeung hukum tina Colorado, Amérika Sarikat, tanpa hal ka konflik miboga dibekelan hukum.

gagalna urang ngalaksanakeun sagala katuhu atanapi penyediaan Sarat ieu moal dianggap waiver jalma hak. Mun sagala penyediaan Sarat ieu diayakeun pikeun sah atanapi unenforceable ku pangadilan, nu dibekelan sésana of Sarat ieu bakal tetep aya dina pangaruh. Sarat ieu mangrupakeun sakabéh perjangjian antara urang ngeunaan Service kami, sarta supersede tur ngaganti sagala pasatujuan prior kami bisa geus miboga antara urang ngeunaan Service di.

parobahan

Urang cagar katuhu, dina kawijaksanaan budi urang, ngarubah atawa ngaganti Sarat ieu iraha wae. Mun harita geus bahan urang nyadiakeun sahenteuna 30 poé bewara saméméh sagala istilah anyar nyokot efek. Naon constitutes parobahan bahan bakal ditangtukeun dina kawijaksanaan budi urang.

Ku neraskeun ngakses atanapi nganggo Service urang sanggeus sagala révisi jadi éféktif, Anjeun satuju jadi kabeungkeut ku istilah dirévisi. Mun anjeun teu satuju kana istilah anyar, anjeun otorisasi ngagunakeun Service nu euweuh.

Taros Kami

Mun anjeun mibanda patalékan ngeunaan Sarat ieu, mangga ngahubungan kami.