Едноставно. Чиста. Прекрасна. Лесно.

2 x Најдобра мобилна апликација Платинумска награда. Нашиот дизајн нè создава единствен за другите апликации за километражата во кои EasyBiz Mileage комбинира едноставност, точност и ефикасност за пријатно искуство на лого на километражата.
EasyBiz Mileage Tracker IOS Епл и Андроид мобилна апликација

Зошто е EasyBiz Mileage Tracker Најдобрата километражна апликација на 2019?

Следење километража
Едноставно, чисто и сигурно следење на километражата што значи да ве побрзате на пат.
Графички податоци
Графички дефекти на вашиот гас, надоместоци, километража и вкупни трошоци.
Интерфејс за освојување награди
EasyBiz е добитник на платина за 2 Best Mobile App Awards за корисничкиот интерфејс
Cloud Backup
Ние нудиме бесплатни рачни бекап или пристап до складирање на податоци за базата на податоци Firebase облак за само $ 2.99 / месец.
Светски валути
Компатибилен со широк спектар на меѓународни валути, како и царски и метрички. Повеќе доаѓаат!
Како што се гледа
Избрана во MSN пари, Ројтерс, Јаху финансии, iMore, CNET и повеќе!
Испрати барање
Ги поздравуваме повратните информации и постојано работиме на подобрување на апликацијата. Ако имате било какви предлози или коментари, ве молиме контактирајте со нас овде.
Едноставен дизајн

Направени за да ве добиете на патот

Апликација вклучува:
+ GPS прилагодливо следење (зачувајте ја батеријата со прилагодување на GPS точност кога е потребно).
+ Функции за претходно поставување на податоци + Функционалност за старт / стоп
+ Компатибилност со метрички систем
+ Светски валути
+ Следење на трошоци за повеќе возила
+ Стапки на стандардни минувања (бизнис, движење, милосрдие и др.) / Следење на данок
+ Графики и анализи - Вкупна километража, потрошувачка на гас, враќање на километражата, и вкупни трошоци
+ Бесплатни рачни бекап и Опции за складирање на облак на Google Firebase.
128k
Трошоци за патување напишани
2
Платина БМА награди
11
Светски валути
"Секогаш патувам секој ден за моите деловни работи и следи километражата е неопходна.Оваа апликација ги задржува сите мои патни податоци, вклучувајќи километража, правци и километражата. Месечна анализа на податоци ОДО ГПС споредба и лесно разбирање графикони заштедува многу време плус тоа дава многу попрецизни резултати отколку рачно. "
- Преглед на Google Play

Обидете се со бесплатна апликација сега.

Easybiz е потполно бесплатна мобилна апликација за следење километри. Преземете го денес и почнете да зачувувате.
© Casey Schmidt 2019 - EasyBiz Апликации IOS и Андроид