Sarat lan Ketentuan

Paling dianyari: Bisa 25, 2019

Delengen Katentuan lan Ketentuan ("Katentuan", "Katentuan lan Ketentuan") kanthi teliti sadurunge nggunakake aplikasi mobile Tracker EasyBiz Mileage (Layanan ") sing dioperasikake dening EasyBiz Mileage Tracker (" us "," we " ).

Akses sampeyan lan nggunakake Layanan kahanan nalika sampeyan nampa lan tundhuk Sarat iki. Syarat iki ditrapake kanggo kabeh pengunjung, pangguna lan liya-liyane sing pengin ngakses utawa nggunakake Layanan.

Kanthi ngakses utawa nggunakake Service sampeyan setuju kanggo bisa diwatesi karo Ketentuan iki. Yen sampeyan ora setuju karo sebutan apa wae, sampeyan ora duwe hak kanggo ngakses Layanan.

Langganan

Sawetara bagéan saka Layanan ditampa nganggo basis langganan ("Langganan (s)"). Sampeyan bakal diwakilake dhisik kanthi basis sing terus-terusan lan mesti ("Siklus Penagihan"). Siklus tagihan wis disetel saben wulan.

Ing pungkasan saben Siklus Penagihan, Langganan sampeyan bakal kanthi otomatis nganyarake miturut kahanan sing padha sing padha kajaba sampeyan mbatalake utawa Tracker EasyBiz Mileage mundur. Sampeyan bisa mbatalake nganyari langganan sampeyan liwat kaca pangurus akun online utawa kanthi ngubungi tim dhukungan pelanggan EasyBiz Mileage Tracker.

Cara pembayaran sing sah, kalebu kertu kredit, kudu mroses pembayaran kanggo Langganan. Sampeyan bakal nyedhiyakake EasyBiz Mileage Tracker kanthi informasi tagihan akurat lan lengkap kalebu jeneng lengkap, alamat, negara, kode pos, nomer telpon, lan informasi cara pembayaran sing bener. Kanthi ngajokake informasi pembayaran kasebut, sampeyan kanthi otomatis menehi wewenang EasyBiz Mileage Tracker kanggo ngisi kabeh biaya langganan sing ditrapake liwat akun sampeyan kanggo instrumen pembayaran kasebut.

Yen tagihan otomatis gagal kedadeyan kanthi alesan, EasyBiz Mileage Tracker bakal ngetokake invoice elektronik sing nuduhake sampeyan kudu nerusake kanthi manual, ing wektu tundha tartamtu, kanthi pembayaran lengkap sing cocog karo periode tagihan minangka dituduhake ing invoice.

Owahan Pembayaran

EasyBiz Mileage Tracker, kanthi discretion lan kapan wae, bisa ngowahi biaya langganan kanggo Langganan. Saben pangowahan ragad langganan bakal dadi efektif ing pungkasan siklus Penagihan sing saiki.

EasyBiz Mileage Tracker bakal nyedhiyani sampeyan kanthi prioritas sing nyatakake yen ana owah-owahan ing biaya langganan kanggo menehi sampeyan kesempatan kanggo ngakhiri Langganan sadurunge pangowahan kasebut dadi efektif.

Layanan terus saka sampeyan sawise owah-owahan langganan langganan bakal dadi persetujuan sampeyan kanggo mbayar jumlah beyo langganan sing wis dimodifikasi.

pembayaran maneh

Panyuwunan panjalukan balik kanggo Langganan bisa dianggep dening EasyBiz Mileage Tracker kanthi basis saben dinane lan diwenehake ing sawijine pratelan EasyBiz Mileage Tracker.

akun

Nalika sampeyan nggawe akun karo kita, sampeyan njamin yen sampeyan wis umur 18, lan informasi sing diwenehake marang kita iku akurat, lengkap lan saiki kapan wae. Informasi ora pas, ora lengkap, utawa ora lawas bisa nyebabake pambusakan akun sampeyan ing Service kasebut.

Sampeyan tanggung jawab kanggo njaga kerahasiaan akun lan sandhi, kalebu nanging ora winates ing watesan akses menyang komputer lan / utawa akun sampeyan. Sampeyan setuju kanggo nampa tanggung jawab apa wae lan kabeh aktivitas utawa tumindak sing dumadi ing akun lan / utawa sandhi, apa sandhi sampeyan karo Layanan kita utawa layanan pihak katelu. Sampeyan kudu ngabari awake dhewe sakwise weruh saka nerbitake keamanan utawa panggunaan akun sing ora sah.

Sampeyan ora bisa nggunakake jeneng pangguna minangka jeneng wong liya utawa entitas utawa sing ora sah kanthi sah kanggo digunakake, jeneng utawa merek dagang sing tundhuk marang samubarang hak wong liya utawa entitas liya saka sampeyan, tanpa wewenang sing cocok. Sampeyan ora bisa nggunakake jeneng panganggo minangka jeneng sing nyerang, vulgar utawa saru.

Intelektual

Service lan konten, fitur lan fungsi asli lan bakal tetep properti eksklusif saka EasyBiz Mileage Tracker lan sing menehi lisensine. Service dilindhungi dening hak cipta, merek dagang, lan undang-undang liya saka Amerika Serikat lan negara manca. Merk dagang lan perdagangan kita ora bisa digunakake karo produk utawa layanan apa wae tanpa persetujuan tertulis sadurunge EasyBiz Mileage Tracker.

Pranala menyang Liyane Situs Web

Layanan kita bisa ngemot pranala menyang situs web pihak katelu utawa layanan sing ora diduweni utawa dikontrol dening EasyBiz Mileage Tracker

EasyBiz Mileage Tracker ora duwe kontrol, lan ora tanggung jawab kanggo isi, kawicaksanan pribadhi, utawa praktik situs utawa layanan web pihak katelu. Kita ora njamin kurban saka entitas / individu utawa situs web kasebut.

Sampeyan ngakoni lan setuju yen Tracker EasyBiz Mileage ora bakal tanggung jawab utawa tanggung jawab, kanthi langsung utawa ora langsung, kanggo karusakan utawa mundhut sing disebabake utawa miturut omongane uwong sing disebabake utawa gegayutan karo panggunaan utawa perduli babagan konten, barang utawa layanan kasebut sing kasedhiya ing utawa liwat situs web utawa layanan web pihak katelu kasebut.

Kita banget menehi saran supaya sampeyan maca istilah lan kondisi lan kabijakan privasi situs web utawa layanan web pihak katelu sing dikunjungi.

Bayaran ganti rugi

Sampeyan setuju kanggo mbela, nglindhungi, lan nglindhungi EasyBiz Mileage Tracker lan lisensine lan lisensine, lan karyawan, kontraktor, agen, pejabat lan direktur, saka lan marang kabeh lan kabeh claims, ganti rugi, kewajiban, kerugian, utang, biaya utawa utang, lan biaya (kalebu nanging ora diwatesi karo biaya pengacara), amarga saka utawa arupa: a) panggunaan lan akses Service, dening sampeyan utawa wong nggunakake akun lan tembung sandi, utawa b) nerbitake Ketentuan iki.

Batesan Tanggung Jawab

Ora ana tindakan sing bisa dilacak dening EasyBiz Mileage Tracker, utawa direktur, karyawan, mitra, agen, panyedhiya, utawa afiliasi, tanggung jawab kanggo kerusakan ora langsung, ora penting, khusus, akibat utawa punitive, kalebu tanpa watesan, mundhut keuntungan, goodwill, utawa liyane ora wigati, arupa: (i) akses sampeyan utawa panggunaan utawa ketidakmampuan kanggo ngakses utawa nggunakake Layanan; (ii) tumindak utawa isi samubarang pihak katelu ing Layanan; (iii) apa wae isi sing dijupuk saka Service; lan (iv) akses, panggunaan, utawa owah-owahan transmisi utawa konten sing ora sah, apa adhedhasar jaminan, kontrak, tort (kalebu lalawuh) utawa téori hukum liyane, ora perduli, yen obat sing kasebut ing ngisor iki nemokake gagal tumrap tujuan sing penting.

wewaler

Panggunaan Layanan kasebut ana ing resiko sampeyan. Layanan kasebut kasedhiya ing basis "AS" lan "AS KELAS". Service kasebut kasedhiya tanpa jaminan apa wae, manawa diwenehake utawa diwenehake, kalebu, nanging ora diwatesi, jaminan warata dagang, kebugaran kanggo tujuan tartamtu, non-pelanggaran utawa mesthi kinerja.

EasyBiz Mileage Tracker anak perusahaan, afiliasi, lan sing menehi lisensine ora njamin yen a) Service bakal tumindak tanpa gangguan, aman utawa kasedhiya ing sembarang wektu utawa lokasi tartamtu; b) kasalahan utawa cacat bakal didandani; c) Layanan kasebut bebas saka virus utawa komponen mbebayani liyane; utawa d) asil nggunakake Service bakal ketemu karo syarat sampeyan.

Pambatasan

Sawetara yuridiksi ora ngidini pambatasan warung tartamtu utawa pambatasan utawa watesan tanggung jawab kanggo kerusakan utawa akibat sing penting, supaya wates-wates ing ndhuwur ora bisa ditrapake kanggo sampeyan.

Hukum Pamrentah

Syarat kasebut bakal diatur lan diajuk manut karo hukum Colorado, Amerika Serikat, tanpa menehi pratelan marang konflik angger-angger hukum.

Gagal kita nglindhungi hak utawa ketentuan saka Ketentuan iki ora bakal dianggep waiver hak kasebut. Yen katemtuan kasebut ora sah utawa ora bisa dileksanakake dening pengadilan, pranata-pranata sing isih ana ing Ketentuan iki tetep tetep. Persyaratan iki nyakup kabeh persetujuan antarane kita babagan Layanan kita, lan ngganti lan ngganti sembarang persetujuan sadurunge bisa uga ana ing antarane kita babagan Service.

Kaca-kaca sing

We nulis hak, kanthi discretion kita, kanggo ngowahi utawa ngganti Katentuan iki sawayah-wayah. Yen revisi iku materi, awake dhewe bakal menehi suaran dina paling sethithik 30 sadurunge syarat-syarat anyar ditindakake. Apa sing dadi owah-owahan materi bakal ditemtokake miturut kaputusan kita dhewe.

Kanthi terus ngakses utawa nggunakake Layanan kita sawisé révisi sing dadi efektif, sampeyan setuju bisa diikat karo istilah sing wis diubah. Yen sampeyan ora setuju karo istilah anyar, sampeyan ora sah maneh kanggo nggunakake Layanan kasebut.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Katentuan iki, hubungi kami.