Kebijakan Privasi

Tanggal efektif: Mei 25, 2019

EasyBiz Mileage Tracker ("kita", "kita", utawa "kita") ngoperasikake aplikasi mobile Tracker EasyBiz Mileage (kene uga disebut "Service").

Kaca iki ngandhani bab kabijakan kita babagan koleksi, panggunaan lan pambocoran data pribadhi nalika sampeyan nggunakake Layanan kita lan pilihan sampeyan wis kagayut karo data kasebut.

Kita nggunakake data kanggo nyedhiyakake lan nambah Service. Kanthi nggunakake Service, sampeyan setuju kanggo ngumpulake lan nggunakake informasi sing sesuai karo kebijakan iki. Kajaba ditemtokake ing Kebijakan Privasi iki, istilah sing digunakake ing Kebijakan Privasi iki nduweni arti sing padha ing Ketentuan lan Ketentuan kita.

Definisi

  • Service

    Layanan iku aplikasi mobile Tracker EasyBiz Mileage sing dioperasikake dening EasyBiz Mileage Tracker

  • Data pribadi

    Data pribadi yaiku data babagan individu sing bisa ditemokake saka data kasebut (utawa saka informasi kasebut lan informasi liyane sing ana ing kepemilikan utawa kamungkinan bakal teka menyang kita).

  • Data Pangguna

    Data panggunaane yaiku data sing dikumpulake kanthi otomatis kedadeyan kanthi nggunakake Layanan utawa saka infrastruktur Layanan kasebut dhewe (umpamane, duration of a visit page).

  • Cookies

    Cookie yaiku file cilik sing disimpen ing piranti (komputer utawa piranti seluler).

  • Data Controller

    Controller Data tegese wong asli utawa sah (sing siji utawa bebarengan utawa ing umum karo wong liya) nemtokake tujuan sing lan cara apa wae informasi pribadhi, utawa bakal, diproses.

    Kanggo tujuan Kebijakan Privasi iki, kita minangka Data Controller saka Data Pribadi Sampeyan.

  • Pemroses Data (utawa panyedhiya layanan)

    Data Processor (utawa Service Provider) tegese wong alam utawa hukum sing ngolah data atas jenenge Data Controller.

    Kita bisa nggunakake layanan saka Various Service Providers kanggo ngolah data luwih efektif.

  • Subyek Data (utawa Panganggo)

    Subyek Data iku arupa individu urip sing nggunakake Layanan kita lan minangka subyek saka Data Pribadi.

Koleksi lan Penggunaan Informasi

Kita ngumpulake macem-macem jinis informasi kanggo macem-macem tujuan kanggo nyedhiyakake lan nambah Service kita marang sampeyan.

Jinis Data Diklumpukake

Data pribadi

Nalika nggunakake Layanan kita, kita bisa njaluk sampeyan menehi informasi pribadi tartamtu sing bisa digunakake kanggo kontak utawa ngenali sampeyan ("Data Pribadi"). Informasi pribadhi bisa kalebu, nanging ora diwatesi karo:

  • Alamat email
  • Jeneng pisanan lan jeneng mburi
  • Cookie lan Data Pangguna

Data Pangguna

Nalika sampeyan ngaksès Service karo piranti seluler, kita bisa ngumpulake informasi tartamtu kanthi otomatis, kalebu, nanging ora diwatesi, jinis piranti seluler sing sampeyan gunakake, ID unik piranti seluler, alamat IP piranti seluler, sistem operasi seluler sampeyan , jinis browser internet seluler sing sampeyan gunakake, pengenal piranti unik lan data diagnostik liyane ("Data Pangguna").

Data Lokasi

Kita bisa nggunakake lan nyimpen informasi babagan lokasi sampeyan yen sampeyan menehi kita ijin kanggo nglakoni ("Data Lokasi"). Kita nggunakake data iki kanggo nyedhiyakake fitur Layanan kita, kanggo nambah lan ngatur Layanan kita.

Sampeyan bisa ngaktifake utawa mateni layanan lokasi nalika nggunakake Layanan kita sawayah-wayah kanthi cara setelan piranti.

Nelusuri & Data Cookie

Kita nggunakake cookie lan teknologi pelacak padha kanggo trek kegiatan ing Layanan kita lan kita terus informasi tartamtu.

Cookie yaiku file kanthi jumlah data cilik sing kalebu pangenalan unik anonim. Cookie dikirim menyang browser saka situs web lan disimpen ing piranti sampeyan. Liyane teknologi pelacakan uga digunakake kayata beacon, tag lan skrip kanggo ngumpulake lan nglacak informasi lan kanggo nambah lan nganalisa Layanan kita.

Sampeyan bisa nglatih browser kanggo nolak kabeh cookie utawa kanggo nunjukake yen cookie dikirim. Nanging, yen sampeyan ora setuju karo cookie, sampeyan ora bisa nggunakake sawetara Service.

Conto Cookies sing digunakake:

  • Cookie Sesi. Kita nggunakake Cookie Sesi kanggo ngoperasikake Layanan kita.
  • Cookie Keutuhan. Kita nggunakake Cookie Keprigelan kanggo ngeling-eling preferensi lan macem-macem setelan.
  • Cookie Keamanan. Kita nggunakake Keamanan Cookies kanggo tujuan keamanan.

Nggunakake Data

EasyBiz Mileage Tracker migunakake data sing dikumpulake kanggo macem-macem tujuan:

  • Kanggo nyedhiyani lan njaga Layanan kita
  • Kanggo ngabari sampeyan babagan owahan Layanan kita
  • Kanggo ngidini sampeyan melu fitur interaktif Layanan kita nalika sampeyan milih nglakoni
  • Kanggo nyedhiyakake dhukungan pelanggan
  • Kanggo ngumpulake analisis utawa informasi penting supaya bisa nambah Layanan kita
  • Kanggo ngawasi panggunaan Layanan kita
  • Kanggo ndeteksi, nyegah lan alamat masalah teknis

Dasar Hukum kanggo Processing Data Pribadi miturut Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)

Yen sampeyan saka European Economic Area (EEA), EasyBiz Mileage Tracker basis legal kanggo ngumpulake lan nggunakake informasi pribadhi sing diterangake ing Kebijakan Privasi iki gumantung ing Data Pribadi sing kita kumpulake lan konteks spesifik ing ngendi kita ngumpulake.

EasyBiz Mileage Tracker bisa ngolah Data Pirantik panjenengan amarga:

  • Kita kudu nindakake kontrak karo sampeyan
  • Sampeyan wis diwenehi idin kanggo nglakoni
  • Pangolahan kasebut ana ing kapentingan kita sah lan ora ditindakake dening hak-hak panjenengan
  • Kanggo tujuan pamrosesan pembayaran
  • Kanggo nglakoni hukum

Penyimpanan Data

EasyBiz Mileage Tracker bakal nyegah Data Pribadi sampeyan mung sadhuwure perlu kanggo tujuan kasebut ing Kebijakan Privasi iki. Kita bakal nyegah lan nggunakake Data Pribadi supaya bisa ngetrapake kewajiban legal kita (umpamane, yen dibutuhake kanggo nahan data sampeyan kanggo netepi hukum sing ditrapake), mutusake masalah perselisihan lan ngetrapake perjanjian lan kawicaksanan kita.

Tracker EasyBiz Mileage uga nyetel Data Panggunaan kanggo tujuan analisis internal. Data Panggunaan biasane ditahan kanggo jangka wektu sing luwih cetha, kajaba yen data kasebut digunakake kanggo ngiyatake keamanan utawa kanggo ngapikake fungsi Service kita, utawa kita sah wajib kanggo nahan data iki kanggo periode luwih suwe.

Transfer Data

Informasi sampeyan, kalebu Data Peribadi, bisa ditransfer menyang - lan dikelola ing komputer sing ana ing luar negara, provinsi, negara utawa yurisdiksi pamaréntahan liyane ing ngendi hukum pangreksan data bisa beda-beda saka wilayah sampeyan.

Yen sampeyan dumunung ing njaban Amérika Sarékat lan milih kanggo nyedhiyani informasi, sumur mangerteni manawa kita ngirim data, kalebu Data Pribadi, menyang Amerika Serikat lan proses ing kono.

Panjenengan idin kanggo Kebijakan Privasi iki banjur ditundha informasi sampeyan minangka persetujuan kanggo transfer kasebut.

EasyBiz Mileage Tracker bakal njupuk kabeh langkah sing perlu kanggo mesthekake yen data diolah kanthi aman lan sesuai karo Kebijakan Privasi iki lan ora ana transfer Data Pribadi sing bakal ditindakake marang organisasi utawa negara kajaba ana kontrol sing cukup ing pangguna kalebu keamanan data lan informasi pribadi liyane.

Disclosure of Data

Keperluan Hukum

EasyBiz Mileage Tracker bisa nyatakake Data Pribadi sampeyan kanthi yakin kanthi bener supaya tindakan kasebut perlu:

  • Kanggo tundhuk karo kewajiban hukum
  • Kanggo nglindhungi lan mbela hak utawa properti EasyBiz Mileage Tracker
  • Kanggo nyegah utawa neliti kesalahane sing bisa nyambung karo Service
  • Kanggo njaga keamanan pribadi pangguna Layanan utawa umum
  • Kanggo nglindhungi hukuman liga

Keamanan Data

Keamanan data sampeyan penting kanggo kita nanging elinga yen ora cara panularan liwat Internet utawa metode panyimpenan elektronik iku aman% 100. Nalika kita ngupaya migunakake cara sing bisa ditampa kanthi komersial kanggo nglindhungi Data Pribadi, kita ora bisa njamin keamanan mutlak.

Hak Pangreksan Data miturut Peraturan Perlindungan Data Umum (GDPR)

Yen sampeyan dadi penduduk Area Ekonomi Eropah (EEA), sampeyan duwe hak pangayoman data tartamtu. EasyBiz Mileage Tracker ngarahake kanggo njupuk langkah sing cukup kanggo ngidini sampeyan mbenerake, mbenake, mbusak utawa matesi panggunaan Data Pribadi sampeyan.

Yen sampeyan pengin dilaporake babagan apa Data Pribadi sing dikepengini lan yen sampeyan pengin dibusak saka sistem kita, hubungi kita.

Ing kahanan tartamtu, sampeyan duwe hak proteksi data ing ngisor iki:

  • Hak ngakses, nganyari utawa mbusak informasi sing ana ing awak. Saben sampeyan bisa, sampeyan bisa ngakses, nganyari utawa nyuwun pambusakan saka Data Pribadi kanthi langsung ing bagean setelan akun. Yen sampeyan ora bisa nindakake tindakan kasebut, hubungi kami kanggo mbantu sampeyan.

  • Hak pambeneran. Sampeyan duwe hak kanggo mbenerake informasi sampeyan yen informasi kasebut ora pas utawa ora lengkap.

  • Hak kanggo obyek. Sampeyan duwe hak kanggo mbantah pengolahan data pribadi.

  • Hak watesan. Sampeyan duwe hak kanggo njaluk supaya kita bisa matesi pangolahan informasi pribadhi.

  • Portabilitas data. Sampeyan duwe hak diwenehake salinan informasi sing ana ing awak ing format, sing bisa dibaca kanthi mesin lan sing umum digunakake.

  • Hak mbatalake idin. Sampeyan uga duwe hak mundur idin ing sembarang wektu ing ngendi EasyBiz Mileage Tracker migunaake idin kanggo ngolah informasi pribadhi.

Elinga yen kita bisa njaluk sampeyan verifikasi identitas sadurunge nanggapi panjalukan kuwi.

Sampeyan duwe hak kanggo sambat marang Authority Perlindungan Data babagan koleksi lan nggunakake Data Pribadi sampeyan. Kanggo informasi luwih lengkap, hubungi panguwaos pangayoman data lokal ing EEA.

Layanan panyedhiya

Kita bisa nggunakake perusahaan pihak katelu lan individu kanggo nggampangake Layanan kita ("Service Providers"), nyedhiyakake Service kanggo pihak kita, nindakake Layanan sing gegandhengan karo Service utawa ngewangi kita ing nganalisa carane Layanan kita digunakake.

Pihak katelu iki nduweni akses menyang Data Pribadi sampeyan mung kanggo nglakoni tugas kasebut kanggo pihak kita lan kudu ngetrapake utawa nggunakake aplikasi kasebut kanggo maksud apa wae.

Analytics

Kita bisa nggunakake panyedhiya layanan pihak katelu kanggo ngawasi lan nganalisis panggunaan Layanan kita.

  • Google Analytics

    Google Analytics minangka layanan analytics web sing ditawakake Google sing nglacak lan laporan lalu lintas situs web. Google nggunakake data sing diklumpukake kanggo nglacak lan ngawasi panggunaan Layanan kita. Data iki dienggo bareng karo layanan Google liyane. Google uga nggunakake data sing diklumpukake kanggo kontekstual lan ngatur iklan saka jaringan iklan dhewe.

    Sampeyan bisa milih metu saka fitur Google Analytics tartamtu liwat setelan piranti seluler, kayata setelan iklan piranti utawa kanthi nderek pandhuan sing diwenehake dening Google ing Kebijakan Privasi: https://policies.google.com/privacy?hl=en

    Kanggo informasi luwih lengkap babagan praktik privasi Google, waca kaca web Privacy & Terms of Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • Firebase

    Firebase iku layanan analytics sing diwenehake dening Google Inc.

    Sampeyan bisa milih metu saka fitur Firebase tartamtu liwat setelan piranti seluler, kayata setelan iklan piranti utawa kanthi nderek pandhuan sing diwenehake dening Google ing Kebijakan Privasi: https://policies.google.com/privacy?hl=en

    Kita uga kasurung kanggo maneh kawicaksanan Google kanggo njaga data panjenengan: https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

    Kanggo informasi luwih lengkap babagan jinis informasi apa sing dikumpulake Firebase, waca kaca web Privacy & Terms of Google: https://policies.google.com/privacy?hl=en

pembayaran

Kita bisa nyedhiyani produk lan / utawa layanan sing dibayar ing Service. Dadi, kita nggunakake layanan pihak katelu kanggo pamrosesan pembayaran (umpamane pemroses pembayaran).

Kita ora nyimpen utawa ngumpulake rincian kertu pembayaran. Informasi kasebut disedhiyakake langsung menyang pamroses pembayaran pihak katelu kita, kanthi nggunakake informasi pribadhi sing diatur dening Kebijakan Privasi. Prosesor pamroses kasebut adhedhasar standar sing diatur dening PCI-DSS sing dikelola dening Dewan Standar Keamanan PCI, sing minangka usaha gabungan merek kaya Visa, MasterCard, Amerika
Express lan Discover. Syarat PCI-DSS bantuan njamin informasi penanganan aman.

Proses pambayaran sing kita gunakake yaiku:

Pranala menyang Liyane Situs

Layanan kita bisa ngemot pranala menyang situs liya sing ora dioperasikake dening kita. Yen sampeyan ngeklik link pihak katelu, sampeyan bakal diarahake menyang situs pihak katelu. Kita saestu paring nedahaken babagan Kebijakan Privasi saben situs ingkang panjenengan kunjungi.

Kita ora duwe kontrol lan ora tanggung jawab kanggo konten, kawicaksanan pribadhi utawa laku situs utawa layanan pihak katelu.

Kebijakan Anak

Layanan kita ora ngandhani sapa wae ing jaman 18 ("Anak").

Kita ora sengaja ngumpulake informasi identitas pribadi saka sapa waé ing umur 18. Yen sampeyan dadi wong tuwa utawa wali lan sampeyan ngerti yen Anak sampeyan wis nyedhiyani data pribadi, hubungi kita. Yen kita dadi weruh yen kita wis nglumpukake Data Pangan saka bocah tanpa verifikasi persetujuan parental, kita njupuk langkah kanggo mbusak informasi kasebut saka server kita.

Owahan kanggo Kebijakan Privasi Iki

Kita bisa nganyarake Kebijakan Privasi kita saka wektu kanggo wektu. Kita bakal ngandhani manawa ana owah-owahan kanthi ngeposake Kebijakan Privasi anyar ing kaca iki.

Kita bakal ngandhani sampeyan liwat email lan / utawa kabar penting ing Layanan kita, sadurunge owah-owahan dadi efektif lan nganyari "tanggal efektif" ing ndhuwur Kebijakan Privasi iki.

Sampeyan disaranake kanggo maneh Kebijakan Privasi iki kanthi periodik kanggo owah-owahan. Owah-owahan kanggo Kebijakan Privasi iki efektif nalika lagi dikirim ing kaca iki.

Contact Us

Yen sampeyan duwe pitakonan babagan Kebijakan Privasi iki, hubungi kami:

  • Kanthi email: bizmileapp@gmail.com