Tietosuoja

Voimaantulopäivä: toukokuu 25, 2019

EasyBiz-mittarilukema ("me", "me" tai "meidän") toimii EasyBiz-mittarilukema-mobiilisovelluksella (jäljempänä "palvelu").

Tällä sivulla kerrotaan henkilötietojesi keräämisestä, käytöstä ja paljastamisesta, kun käytät Palveluamme ja niihin liittyviä valintoja.

Käytämme tietojasi palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Palvelun avulla hyväksyt tietojen keräämisen ja käytön tämän käytännön mukaisesti. Ellei tässä tietosuojakäytännössä muuta määrätä, tässä tietosuojakäytännössä käytetyillä termeillä on samat merkitykset kuin käyttöehdoissamme.

Määritelmät

  • palvelu

    Palvelu on EasyBiz Mileage Tracker -sovellus, jota EasyBiz Mileage Tracker käyttää

  • Henkilötiedot

    Henkilötiedoilla tarkoitetaan elävää yksilöä koskevia tietoja, jotka voidaan tunnistaa kyseisistä tiedoista (tai niistä ja muista tiedoista, jotka ovat hallussa tai jotka todennäköisesti tulevat meidän hallussamme).

  • Käyttötiedot

    Käyttötiedot ovat tietoja, jotka kerätään automaattisesti joko Palvelun käytöstä tai itse Palvelun infrastruktuurista (esimerkiksi sivun vierailun kesto).

  • keksit

    Evästeet ovat laitteeseen (tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen) tallennettuja pieniä tiedostoja.

  • Data Controller

    Tietosuojasta tarkoitetaan luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka (joko yksin tai yhdessä tai yhteisesti muiden henkilöiden kanssa) määrittää tarkoitukset ja millä tavalla henkilötietoja käsitellään tai käsitellään.

    Tätä tietosuojakäytäntöä varten me olemme henkilötietojesi rekisterinpitäjä.

  • Tietojen käsittelijät (tai palveluntarjoajat)

    Tietojenkäsittelylaite (tai palveluntarjoaja) tarkoittaa luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käsittelee tiedot tietojenkäsittelylaitteen puolesta.

    Voimme käyttää eri palveluntarjoajien palveluita tietojen käsittelemiseksi tehokkaammin.

  • Tiedot (tai käyttäjä)

    Tietojen aihe on jokainen elävää henkilöä, joka käyttää Palveluaan ja joka on Henkilötietojen alainen.

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämme useita erilaisia ​​tietoja erilaisiin tarkoituksiin tarjotaksemme ja parantaaksemme Palvelua sinulle.

Kerättyjen tietojen tyypit

Henkilötiedot

Käyttäessäsi palvelua voimme pyytää sinua antamaan meille joitain henkilökohtaisia ​​tietoja, joita voit käyttää yhteyden ottamiseen tai tunnistamiseen ("Henkilökohtaiset tiedot"). Henkilökohtaisesti tunnistettavissa oleva tieto voi sisältää, mutta ei rajoitu:

  • Sähköpostiosoite
  • Etunimi ja sukunimi
  • Evästeet ja käyttötiedot

Käyttötiedot

Kun käytät palvelua mobiililaitteella, voimme kerätä tiettyjä tietoja automaattisesti, mukaan lukien käyttämäsi mobiililaitteen tyyppi, mobiililaitteen yksilöllinen tunnus, mobiililaitteesi IP-osoite, mobiilikäyttöjärjestelmä , käyttämäsi langattoman Internet-selaimen tyyppi, ainutlaatuiset laitteen tunnisteet ja muut diagnostiset tiedot (”Käyttötiedot”).

Sijaintitiedot

Voimme käyttää ja tallentaa sijaintisi tietoja, jos annat meille luvan tehdä niin (”Sijaintitiedot”). Käytämme näitä tietoja palvelumme ominaisuuksien parantamiseksi ja palvelumme mukauttamiseksi.

Voit ottaa sijaintipalvelut käyttöön tai poistaa ne käytöstä, kun käytät palvelua milloin tahansa laitteen asetusten avulla.

Seuranta ja evästeetiedot

Käytämme evästeitä ja vastaavia seuranta-tekniikoita, jotta voimme seurata palveluumme toimintaa ja meillä on tiettyjä tietoja.

Evästeet ovat tiedostoja, joissa on pieni määrä tietoja, jotka voivat sisältää nimettömän yksilöllisen tunnisteen. Evästeet lähetetään selaimeesi verkkosivustolta ja tallennetaan laitteellesi. Myös muita seurantakohteita käytetään kuten majakat, tunnisteet ja komentosarjat tietojen keräämiseen ja seuraamiseen sekä Palvelun parantamiseen ja analysointiin.

Voit ohjata selaimesi kieltämään kaikki evästeet tai ilmoittamaan, kun eväste lähetetään. Jos et hyväksy evästeitä, et välttämättä pysty käyttämään joitain osia Palveluistamme.

Esimerkkejä käytetyistä evästeistä:

  • Session evästeet. Käytämme istuntojen evästeitä Palvelun käyttämiseen.
  • Etusijaiset evästeet. Käytämme Preference Cookies -ohjelmaa muistiin mieltymyksesi ja erilaiset asetukset.
  • Turva-evästeet. Käytämme suojauskoodeja turvallisuussyistä.

Tietojen käyttö

EasyBiz-mittarilukema käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

  • Palvelun tarjoaminen ja ylläpito
  • Ilmoittaa sinulle palvelusi muutoksista
  • Jotta voit osallistua Palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä sen
  • Tarjoa asiakastukea
  • Kerätä analyyseja tai arvokkaita tietoja, jotta voimme parantaa Palvelua
  • Seuraa Palvelun käyttöä
  • Tunnistaa, estää ja käsitellä teknisiä ongelmia

Tietosuojadirektiivin mukaisen henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta (GDPR)

Jos olet Euroopan talousalueelta (EEA), EasyBiz-mittarilukema-oikeudellinen perusta tässä tietosuojakäytännössä kuvattujen henkilötietojen keräämiselle ja käyttämiselle riippuu keräämistäsi henkilötiedoista ja erityisestä kontekstista, jossa keräämme sen.

EasyBiz-mittarilukema voi käsitellä henkilötietojasi, koska:

  • Meidän on tehtävä sopimus sinun kanssasi
  • Olet antanut meille luvan tehdä niin
  • Jalostus on oikeutetuilla intresseillämme, eikä oikeuksiasi ole ohitse
  • Maksun käsittelyyn
  • Noudattaa lakia

Tietojen säilyttäminen

EasyBiz-mittarilukema seuraa henkilötietojasi vain niin kauan kuin se on tarpeen tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. Säilytämme ja käytämme henkilötietojasi siltä osin kuin se on välttämätöntä lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi (esimerkiksi jos vaaditaan säilyttämään tietosi sovellettavien lakien noudattamiseksi), ratkaisemaan riidat ja panemaan täytäntöön oikeudelliset sopimuksemme ja käytännöt.

EasyBiz-mittarilukema seuraa myös käyttötietoja sisäisiin analyyseihin. Käyttötietoja säilytetään yleensä lyhyemmäksi ajaksi, paitsi kun näitä tietoja käytetään turvallisuuden vahvistamiseen tai Palvelumme toimivuuden parantamiseen, tai olemme oikeudellisesti velvollisia pitämään nämä tiedot pidempään.

Tietojen siirto

Tietosi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää tietokoneellesi, jotka sijaitsevat oman valtion, maakunnan, maan tai muun valtion viranomaisen ulkopuolella, jos tietosuojalainsäädäntö voi poiketa toimivaltasi oikeudesta.

Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella ja haluat antaa meille tietoja, ota huomioon, että siirrämme tiedot, mukaan lukien henkilötiedot, Yhdysvaltoihin ja käsitellään siellä.

Sinun suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja sen jälkeen, kun olet lähettänyt tällaiset tiedot, edustaa hyväksymistäsi kyseisen siirron osalta.

EasyBiz-mittarilukemanvalvoja toteuttaa kaikki tarvittavat toimenpiteet varmistaakseen, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, eikä henkilötietojasi siirretä organisaatiolle tai maalle, ellei käytössä ole riittävästi valvontaa, mukaan lukien tietojen ja muiden henkilökohtaisten tietojen turvallisuutta.

Tietojen luovuttaminen

Lakisääteiset vaatimukset

EasyBiz-mittarilukema voi paljastaa henkilötietosi vilpittömässä mielessä, että tällainen toiminta on tarpeen, jotta:

  • Lakisääteisen velvoitteen noudattaminen
  • Suojaa ja puolustaa EasyBiz-mittarilukijan oikeuksia tai omaisuutta
  • Estää tai tutkia mahdollisia väärinkäytöksiä Palvelun yhteydessä
  • Suojaa palvelun käyttäjien tai kansalaisten henkilökohtaista turvallisuutta
  • Lakisääteisen vastuun suojaaminen

Tietojen turvallisuus

Tietojesi tietoturva on meille tärkeä, mutta muistat, että mikään tiedonsiirtonopeus Internetissä tai sähköisen tallennustilan tapa on 100% turvallinen. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojelemiseksi, emme voi taata sen absoluuttista turvallisuutta.

Tietosuojan oikeudet yleisen tietosuojadirektiivin (GDPR)

Jos olet Euroopan talousalueen (ETA) asukas, sinulla on tietyt tietosuojaoikeudet. EasyBiz-mittarilukema on tarkoitettu kohtuullisiin toimiin, jotta voit korjata, muuttaa, poistaa tai rajoittaa henkilötietojesi käyttöä.

Jos haluat saada tietää, mitä henkilökohtaisia ​​tietojasi meillä on ja jos haluat, että se poistetaan järjestelmistämme, ota meihin yhteyttä.

Tietyissä tilanteissa sinulla on seuraavat tietosuojan oikeudet:

  • Oikeus päästä käsiksi, päivittää tai poistaa tiedot meille. Aina kun se on mahdollista, voit käyttää, päivittää tai pyytää henkilötietojesi poistamista suoraan tilisi asetukset -osiosta. Jos et pysty suorittamaan näitä toimintoja itse, ota yhteyttä auttamaan sinua.

  • Oikeus oikaisua. Sinulla on oikeus oikaista tiedot, jos tiedot ovat epätarkkoja tai epätäydellisiä.

  • Oikeus vastustaa. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.

  • Rajoitusoikeus. Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä.

  • Oikeus tietojen siirrettävyyteen. Sinulla on oikeus saada kopio tiedoista, joita meillä on sinulle jäsennellyssä, koneellisesti luettavassa ja yleisesti käytössä olevassa muodossa.

  • Oikeus peruuttaa suostumus. Sinulla on myös oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, kun EasyBiz-mittarilukema on tukenut suostumustasi käsittelemään henkilökohtaisia ​​tietojasi.

Huomaa, että voimme pyytää sinua vahvistamaan henkilöllisyytesi ennen vastaamista tällaisiin pyyntöihin.

Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle henkilötietojesi keräämisestä ja käytöstä. Lisätietoja saa Euroopan talousalueen (EEA) paikalliselta tietosuojaviranomaiselta.

Palveluntarjoajat

Voimme käyttää kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä helpottamaan Palveluamme (Palveluntarjoajia), tarjoamaan Palvelua puolestamme, suorittamaan Palveluun liittyviä palveluita tai auttamaan meitä analysoimaan palvelumme käyttöä.

Nämä kolmannet osapuolet voivat käyttää henkilötietojasi vain näiden tehtävien suorittamiseen meidän puolestamme ja ovat velvollisia luovuttamaan tai käyttämään sitä muuhun tarkoitukseen.

Analytics

Voimme käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia seurata ja analysoida Palvelun käyttöä.

  • Google Analytics

    Google Analytics on Googlen tarjoama web-analyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivuston liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja seurata ja valvoa Palvelun käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Googlen palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerätyt tiedot konseptaamaan ja muokata oman mainostusverkostonsa mainoksia.

    Voit kieltäytyä tietyistä Google Analytics -ominaisuuksista mobiililaitteesi asetusten, kuten laitteen mainosasetusten tai Googlen tietosuojakäytännöissä annettujen ohjeiden avulla. https://policies.google.com/privacy?hl=en

    Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot -sivulla: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • Firebase

    Firebase on Google Inc: n tarjoama analytiikkapalvelu

    Voit kieltäytyä tietyistä Firebase-ominaisuuksista mobiililaitteesi asetusten, kuten laitteen mainosasetusten tai Googlen tietosuojakäytännöissä annettujen ohjeiden avulla. https://policies.google.com/privacy?hl=en

    Suosittelemme myös, että tarkastelet Googlen sääntöjä tietojen suojaamiseksi: https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

    Lisätietoja siitä, minkä tyyppisiä tietoja Firebase kerää, on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot -sivulla: https://policies.google.com/privacy?hl=en

maksut

Voimme tarjota maksullisia tuotteita ja / tai palveluita Palvelussa. Tällöin käytämme kolmannen osapuolen palveluita maksuprosessointiin (esim. Maksuprosessorit).

Emme tallenna tai kerää maksukorttisi tietoja. Nämä tiedot toimitetaan suoraan kolmannen osapuolen maksuprosessoreille, joiden henkilötietojen käyttöä säännellään heidän tietosuojakäytännössään. Nämä maksuprosessorit noudattavat PCI-DSS: n asettamia standardeja, joita hallinnoi PCI Security Standards Council, joka on Visa-, MasterCard-, American- ja American-tuotemerkkien yhteinen ponnistus.
Express ja Discover. PCI-DSS-vaatimukset auttavat varmistamaan maksutietojen turvallisen käsittelyn.

Maksuprosessoriemme kanssa työskentelemme ovat:

Linkkejä muille sivuille

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin, joita meillä ei ole. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kolmannen osapuolen sivustoon. Suosittelemme, että tutustut jokaisen sivuston tietosuojakäytäntöön.

Emme ole valvoa eikä ole vastuussa kolmannen osapuolen sivustojen tai palveluiden sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytännöistä.

Lasten tietosuoja

Palvelumme ei koske ketään alle 18: n ("Lapset") ikä.

Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tietoja keneltä tahansa alle 18: n. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja olet tietoinen siitä, että lapsesi on toimittanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota yhteyttä. Jos saamme tietoon, että olemme keränneet henkilötietoja lapsilta ilman vanhempien suostumusta, pyrimme poistamaan tiedot palvelimistamme.

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntömme ajoittain. Ilmoitamme sinulle mahdollisista muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tällä sivulla.

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse ja / tai huollettavaksi Palvelutamme ennen muutoksen voimaantuloa ja päivitämme tämän tietosuojakäytännön yläosassa olevan "tehokas päivämäärä".

Sinua kehotetaan tarkistamaan tätä tietosuojakäytäntöä säännöllisesti kaikista muutoksista. Tämän tietosuojakäytännön muutokset ovat voimassa, kun ne on lähetetty tälle sivulle.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota meihin yhteyttä:

  • Sähköpostitse: bizmileapp@gmail.com